Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Jože Funda

Salonit Anhovo, d. d.
Jože Funda
Generalni direktor v funkciji uprave

Slovenska policija oziroma takratna milica je z akcijo Sever odločno pokazala Jugoslaviji, da je pripravljena braniti interese slovenskega naroda.

Preprečitev »mitinga resnice«, ki so ga v Ljubljani nameravale organizirati srbske unitaristične sile, je bil dejansko eden prvih pravih uporov Slovenije, s katerim se je začela odpirati pot k samostojnosti naše države. Slovenci smo te strumne poteze spremljali z navdušenjem, saj smo se že zavedali, da je to prava pot k lastni državi, ki smo jo na Primorskem še posebej podpirali.

Če zavrtimo zgodovino za dvajset let nazaj, si moramo priznati, da je bila akcija Sever preizkušnja, ki je združila in pripravila slovensko policijo in kasneje teritorialno obrambo za akcije na poti k samostojnosti in suverenosti slovenske države.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=47¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 12.07.2020 ob 05:07:59
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si