Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Janez Bohorič

Sava, d. d.
Janez Bohorič
Predsednik uprave

Slovenska policija je pred dvema desetletjema prispevala zelo pomemben del k mozaiku nastajanja samostojne in neodvisne Slovenije.

Z izvrstno izvedeno akcijo Sever so policisti preprečili miting resnice. Njegov namen namreč ni bila resnica, temveč omajanje enotnosti in odločnosti Slovencev, da poiščemo svojo pot iz Jugoslavije ter prilivanje ognja na izredne razmere.

Strokovnost in učinkovitost slovenskih policistov ter njihova pripadnost slovenski odločitvi je imela tudi močan simbolni pomen – v narodu so utrdili prepričanje, da lahko pogumno stopimo svoji samostojni prihodnosti naproti.

Vsem pripadnikom organov za notranje zadeve, ki so sodelovali v načrtovanju in izvedbi akcije Sever, smo lahko hvaležni za to plemenito dejanje.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=48¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 12.07.2020 ob 04:48:54
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si