Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Jože Mermal

Jože Mermal
Predsednik uprave BTC d.d.


BTC je bil v času, ko so potekale priprave na osamosvajanje, eden od večjih poligonov za vadbo in usposabljanje slovenske policije. Spomnim se vodnih topov, specialcev, nočnih vaj..

Vsem policistom, ki so pri tem sodelovali, v BTCju in na drugih krajih in ki so se  nesebično pripravljali in sodelovali v odgovornih in tveganih akcijah, dajemo vsestransko priznanje in izrekamo veliko hvaležnost.

Takrat so nam dajali občutek varnosti in zaščite, zavedamo pa se tudi, da na osnovi njihove velike samozavesti in suverenega nastopa lahko živimo v lastni državi in razvijamo svoje podjetje po slovenskih in evropskih merilih, kar bi bilo brez aktivnosti in hrabrosti slovenske policije nemogoče.
NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=51¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 29.05.2020 ob 11:57:24
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si