Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Borut Meh

HSE
Borut Meh
Generalni direktor

Slovenska osamosvojitev je gotovo največji mejnik novejše zgodovine naše države. Spomini na čas, ko sta nacionalna zavest in ponos pretehtala iluzije predstav o prihodnosti neke skupnosti narodov, so še živi, dogodki, bistveni za Slovenijo, pa vsakomur od nas vzbujajo različna čustva.

Akcija Sever je ena od tistih, ki jim mirno lahko pripišemo zasluge za to, da je Slovenija danes to, kar je: samostojna, gospodarsko razvita in razvojno naravnana država ter enakopravna članica Evropske unije.

Nekaj, kar se je nekoč zdelo nedosegljivo, je danes realnost in ponosni smo lahko, da smo vsem tistim, s katerimi smo nekoč sobivali v skupni državi, danes za zgled.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=54¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 12.07.2020 ob 04:00:18
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si