Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Jože Colarič

Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto
Jože Colarič
Predsednik uprave in generalni direktor

V Novem mestu v junijski vojni za Slovenijo leta 1991 res ni bilo bojev, pa vendar je vsakdo občutil strah in tesnobo zase, za svoje najbližje in tudi za Krko, ki je številnim prebivalcem Dolenjske vir preživetja.

V podjetju smo v tistih dneh utrpeli predvsem materialne izgube, človeških žrtev na srečo ni bilo. Tisti, ki so bili takrat najbolj ogroženi, so bili naši vozniki, ki so kljub vojnim razmeram dostavljali naročene izdelke naročnikom, in seveda vsi tisti sodelavci, ki so bili vpoklicani v enote teritorialne obrambe in policije.

Prometne povezave so bile takrat zelo motene, na cestah pa blokade, zato  transport našega blaga brez spremstva policije ne bi bil možen. V takratni vojni smo v Krki dokazali, da znamo delati tudi v izrednih razmerah. K temu sta nedvomno prispevali pripadnost in lojalnost sodelavcev, pomembno vlogo pa je imela tudi slovenska policija.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=55¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 29.05.2020 ob 13:27:04
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si