Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Milan Lukić

Lumar IG, d. o. o.
Milan Lukić
Direktor

Ob 20. obletnici akcije Sever želim predvsem poudariti, da je dogodke iz tistih časov vsekakor treba proslaviti.

Čas zelo hitro teče, nekateri dogodki iz spomina kmalu zbledijo. Celo tistim, ki so bili v njih posredno ali neposredno udeleženi, kaj šele mladim generacijam, ki o njih ne vedo ničesar ali pa zelo malo.

Prav je, da se spomnimo vloge in požrtvovalnosti takratne milice, ki je s svojimi dejanji pred dvajsetimi leti zaščitila demokratične procese v Sloveniji. Slovenska milica je v tistih dnevih in mesecih z odločnostjo pokazala, da bo naredila vse za zaščito in varnost svojih državljanov ter suverenost Slovenije. Dve leti za tem smo dobili samostojno Slovenijo.

Spoštovani policisti in drugi, ki ste sodelovali v takratnih dogodkih, čestitam vam ob praznovanju dvajsetletnice akcije Sever in želim, da bi se generacije zavedale pomembnosti vaših dejanj.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=57¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 12.07.2020 ob 05:40:09
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si