Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

mag. Dejan Židan

Skupina Panvita
Mag. Dejan Židan
Predsednik uprave

Imeti svojo, svobodno in samostojno državo, se marsikomu zdi samoumevno. Ta občutek čedalje bolj preveva tudi Slovence oziroma vse državljane Republike Slovenije. In prav je tako.

Prav in pravično pa je tudi, da se spominjamo in zavedamo, da nam samostojnost ni bila podarjena – bila je priborjena. Posameznikov, ki so k temu prispevali, je bilo mnogo, odločilne pa so bile aktivnosti in akcije organiziranih struktur, med katerimi izstopa predvsem tedanja policija, ki so sedaj povezuje tudi združenje dvanajstih policijskih veteranskih društev Sever.

Letos praznujejo 20. letnico akcije Sever, s katero so preprečili vzpostavitev izrednih razmer v takratni jugoslovanski republiki Sloveniji. Bili so odločni in uspešni – takrat in tudi v nadaljnjem osamosvojitvenem procesu.

Ob njihovem jubileju jim moramo izreči priznanje, hvaležnost in spoštovanje.

NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 94
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=60¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 12.07.2020 ob 05:42:27
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si