Dobrodošli

Branimir Bračko

Če strnem svoje poglede na akcijo Sever, moram opozoriti na nekaj najpomembnejših pogojev za delovanje organov za notranje zadeve v Sloveniji leta 1989.

Pred akcijo so bili organi za notranje zadeve izpostavljeni številnim pritiskom. V Zveznem sekretariatu za notranje zadeve so bili mnenja, da se slovenski organi za notranje zadeve preveč mlačno odzivajo na aktualne varnostne pojave in dogodke v Sloveniji. Enako so njihovo delovanje ocenjevali v vodstvu Jugoslovanske ljudske armade, do določenega nezaupanja pa je prihajalo tudi v Sloveniji.

Vendar to v odločilnih trenutkih za akcijo Sever med pripadniki organov za notranje zadeve ni povzročilo nobenega omahovanja. Izvajali so jo z veliko predanostjo in požrtvovalnostjo, torej pripravljeni, da svoje delo v korist Slovenije opravijo po najboljših močeh. Posebej ponosni smo lahko na slovensko milico, ki je svoje naloge izvedla z mnogo inovativnosti ter visoko profesionalno.

Branimir Bračko
Takratni Namestnik republiškega sekretarja
za notranje zadeve Socialistične republike Slovenije
NAPAKA
NAPAKA
Sporocilo: Pri SQL poizvedbi je prišlo do napake: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC' at line 1
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/admin/classes/MySQL.php
Vrstica: 93
Sled napake:
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Vrstica: 93
Spremeljivke: 1 => SELECT * FROM table_pictures WHERE column_id=80¤t= AND `type`='content_album_pic' ORDER BY sort_id ASC
Datoteka: /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/index.php
Vrstica: 210
Spremeljivke: 1 => /home/akcijasever68/20let.akcijasever.si/content.php
Datum in čas: 22.09.2019 ob 22:14:17
Okolje: PHP 5.5.38 (Linux) na www.20let.akcijasever.si