Dobrodošli

Spletno mesto je bilo pripravljeno v času obeleževanja 20. obletnice AKCIJE SEVER.

Vsebine se več ne osvežujejo.

Razstava ob 20. obletnici akcije Sever

Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Aerodrom Ljubljana d.d. sta v torek, 12. januarja 2010, ob 11. uri, v prvem nadstropju potniškega terminala Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana pripravila krajšo slovesnost ob otvoritvi razstave »ČLOVEKA NIKAR … aktivnosti policije v boju za samostojno in demokratično Slovenijo«.
Združenje Sever je z veseljem sprejelo ponudbo vodstva Aerodoma Ljubljana d.d., da obletnico tega pomembnega dogodka izpred 20. let, ki je omogočil nadaljnje osamosvojitvene procese v  Sloveniji, predstavi množici domačih in tujih potnikov v letalskem prometu, ki dnevno potujejo preko Letališča Jožeta Pučnika na Brniku. Z razstavo in oglaševalsko akcijo na območju letališča Združenje Sever tudi zaključuje niz prireditev in aktivnosti, posvečenih obeležitvi 20.obletnice akcije Sever.

Otvoritev sta opravila predsednik organizacijskega odbora dr. Tomaž Čas in direktor Aeroinženiringa Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana g. Stane Bobnar, razstavo pa je podrobneje predstavila vodja Muzeja Policije in avtorica razstave mag. Biserka Debeljak. V kulturnem programu je sodeloval kvartet policijskega orkestra.

Razstava bo odprta do 11. februarja 2010. V tem času bodo na obletnico akcije opozarjali  tudi informativni panoji na območju letališča.
Proglas | Izvedba: Interplanet